EVEN VOORSTELLEN …

Nick Kamperman is de zoon van Rutger Jan Kamperman. Nick heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van het geven van Squash & Personal Fitness Trainingen.

Nick zijn specialisme is court stability en high intensive trainingen.

Nick is ook werkzaam bij Bodylifeplan. Bodylifeplan is een kleinschalige fitness centrum in de binnenstad van Zwolle. Het bedrijf van zijn moeder heeft een doelgroep die in kleine groepen aan het fitnessen zijn in combinatie met voedingsadviezen.

Nick heeft zijn WSF Squash Coach Level 1 & 2 en Fitness instructeur Fit Vak A.

Zijn werkervaringen op gebied van squash heeft Nick opgedaan in Zwolle en New York. Uiteraard heeft hij samen met zijn vader een goede ervaren sparring-partner op het gebied van squash.

Nick speelt op dit moment ook in het Evema  1ste  Herenteam van Squash Apeldoorn.

WIL JIJ GRAAG ONDER BEGELEIDING (WEER) FIT WORDEN ?

Indien je terug wilt komen vanuit een blessure en je wilt nog niet onmiddellijk direct de baan op of je wilt fitter worden om jouw squashspel beter te kunnen spelen, dan ben je bij Nick Kamperman op het juiste adres!

De trainingen zullen gaan plaats vinden op de squashbaan en/of buiten in de frisse lucht.

Indien je graag met jouw (squash) partner of competitie team wilt gaan trainen is dat ook mogelijk!

Boek nu jouw kennismakinggesprek!

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Na onze eerste kennismaking en enkele fysieke testen zal ik een professioneel bewegingsplan voor jou opstellen. Het beweegplan zal, aan de hand van jouw doelstelling en lichamelijke conditie, specifiek voor jou worden gemaakt. Iedereen is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan dus erg belangrijk!

Neem contact met mij op via info@squashapeldoorn.nl