WELKOM BIJ SQUASH APELDOORN

Squash Apeldoorn is het grootste, gezelligste en goedkoopste squashcentrum van Apeldoorn en omstreken.

Met onze negen banen is er altijd wel ruimte om te spelen of te lessen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je in een ongedwongen sfeer echt leert squashen, want dat is waar het om gaat! Squash Apeldoorn biedt tal van mogelijkheden om individueel of in competitieverband te spelen. Met een breed sport- en recreatiepakket, veel flexibiliteit, speciale aandacht voor de jeugd en een grote verscheidenheid aan groepen, zorgen wij ervoor dat iedereen kan deelnemen aan deze snelle en dynamische indoorsport.

Squash Apeldoorn bestaat al 20 jaar en talloze spelers hebben hun weg al gevonden naar deze gezonde, competitieve en verslavende sport. Met 9 banen is er altijd ruimte om te spelen. Een grote parkeerplaats en ruime douche- en kleedgelegenheid met uitstekende sanitaire voorzieningen en gratis wifi voor onze gasten. Iedereen is van harte welkom! Bel nu voor meer informatie of om een baan te reserveren naar 055-3664785 of kijk op www.squashapeldoorn.nl

Wij zijn 363 dagen geopend per jaar: 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Op bepaalde feestdagen kunnen wij aangepaste tijden hebben. Dit vermelden wij op onze website.

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn we van 12.00 uur – 24.00 uur ‘s-nachts open.

Zaterdag  en zondag zijn we van 09.00 uur – 17.00 uur open.

Squash Apeldoorn behoudt zich het recht voor om het squashcentrum te sluiten voor leden of losse verhuur wanneer er een groot evenement is of in verband met feestdagen.